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kw.\*:("Viande poulet")

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A research note. Identification of 3,5-diisobutyl-1,2,4-trithiolane and 2-isobutyl-3,5-diisopropylpyridine in fried chicken flavor = Note de recherche. Identification du di-3,5-isobutyl-tri-1,2,4-thiolane et de l'iso-2-butyl-di-3,5-isopropylpyridine dans les composés de la flaveur de la viande de poulet friteHARTMAN, G. J; CARLIN, J. T; HWANG, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1398-1400, issn 0022-1147Article

Physical characteristics of Pectoralis superficialis from broiler carcasses chilled in either water or sodium chloride solutions under commercial conditions = Caractéristiques physiques du muscle Pectoralis superficialis provenant de carcasses de poulets réfrigérées dans l'eau ou dans des solutions de chlorure de sodium, dans des conditions industriellesDUKES, M. G; JANKY, D. M.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 849-858, issn 0022-1147Article

Nontransmission of deoxynivalenol (vomitoxin) to eggs and meat in chickens fed deoxynivalenol-contaminated diets = Nontransmission du désoxynivalénol (vomitoxine), dans les oeufs et la viande de poules nourries par des rations contaminées par le désoxynivalénolEL-BANNA, A. A; HAMILTON, R. M. G; SCOOT, P. M et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1381-1384, issn 0021-8561Article

Isolation and identification of volatile compounds from fried chicken = Isolement et identification des composés volatils de la viande frite de pouletTANG, J; JIN, Q. Z; SHEN, G. H et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1983, Vol 31, Num 6, pp 1287-1292, issn 0021-8561Article

Furazolidone residues in chicken and swine tissues after feeding trials = Résidus de furazolidone dans les tissus de poulet et de porc après essais nutritionnelsWINTERLIN, W; MOURER, C; HALL, G et al.Journal of environmental science and health. Part B. Pesticides, food contaminants, and agricultural wastes. 1984, Vol 19, Num 2, pp 209-224, issn 0360-1234Article

Viande de poulet : comment identifier le niveau de qualité adapté aux nouvelles demandes des transformateurs ?BOUTTEN, Bruno; BOUTTEN, Pierre; BERRI, Cécile et al.Bulletin de liaison du CTSCCV. 2004, Vol 14, Num 6, issn 1162-0676, 2, 9-15 [8 p.]Article

A research note. Internal end temperature and survival of bacteria on meats with and without a polyvinylidene chloride wrap during microwave cooking = Note de recherche. Température interne finale et résistance des bactéries dans les viandes enrobées ou non d'un film de chlorure de polyvinylidène, au cours de la cuisson aux microondesSAWYER, C. A; BIGLARI, S. D; THOMPSON, S. S et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 972-974, issn 0022-1147Article

Quantitative determination of lead and cadmium in foods by programmed dry ashing and atomic-absorption spectrophotometry with electrothermal atomisation = Dosage du plomb et du cadmium dans les produits alimentaires par minéralisation à température programmée et par spectrophotométrie d'absorption atomique à atomisation électrothermiqueMUYS, T.Analyst (London. 1877. Print). 1984, Vol 109, Num 2, pp 119-121, issn 0003-2654Article

A study of the effects of frozen storage on certain functional properties of meat and fish protein = Etude des effets du stockage frigorifique sur certaines propriétés fonctionnelles des protéines de viande et de poissonJIMENEZ COLMENERO, F; BORDERIAS, A. J.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 731-737, issn 0022-1163Article

Evaluation of three modified TBA methods for measuring lipid oxidation in chicken meat = Evaluation de trois méthodes modifiées à l'acide thiobarbiturique pour mesurer l'oxydation des lipides dans la viande de pouletPIKUL, J; LESZCZYNSKI, D. E; KUMMEROW, F. A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 5, pp 1309-1313, issn 0021-8561Article

A preliminary note on the detection and partial characterization of chicken muscle soluble proteins by immunoelectrophoresis in agarose gels = Note préliminaire sur la mise en évidence et l'identification partielle de protéines musculaires solubles de poulet par immunoélectrophorèse en gels d'agaroseCASAS, C; TORMO, J; HERNANDEZ, P. E et al.Food chemistry. 1985, Vol 18, Num 3, pp 233-238, issn 0308-8146Article

Isolation of Salmonella from raw chicken in Venezuela = Isolement de Salmonella dans la viande crue de poulet au VénézuelaRENGEL, A; MENDOZA, S.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 213-216, issn 0362-028XArticle

Chlorinated dibenzo-p-dioxins, chlorinated dibenzofurans, and pentachlorophenol in Canadian chicken and pork samples = Les dibenzo-p-dioxines chlorées, les dibenzofuranes chlorés et le pentachlorophénol dans les échantillons de viandes de poulet de porc du CanadaRYAN, J. J; LIZOTTE, R; SAKUMA, T et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 6, pp 1021-1026, issn 0021-8561Article

Effect of ante-mortem papain injection on the tenderness of spent White Leghorn hens = Effet d'une injection de papaïne ante mortem sur la tendreté de la chair de poules de réforme de race Leghorn blancheBAWA, A. S; ORR, H. L; USBORNE, W. R et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 4, pp 254-257, issn 0022-1155Article

A research note. Effect of sex and age on proximate analysis, cholesterol and selected vitamins in broiler breast meat = Note de recherche. Effets du sexe et de l'âge sur la composition et les teneurs en cholestérol et en vitamines du blanc de pouletHAMM, D; ANG, C. Y. W.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 286-287, issn 0022-1147Article

Effect of feeding three levels of riboflavin, niacin and vitamin B6 to male chickens on the nutrient composition of broiler breast meat = Effets de l'administration à des poulets mâles, de rations contenant trois teneurs différentes en riboflavine, niacine et vitamine B6 sur la composition en éléments nutritifs du blanc de pouletANG, C. Y. W; JUNG, H. C; BENOFF, F. H et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 2, pp 590-602, issn 0022-1147Article

IncH plasmids in Escherichia coli strains isolated from broiler chicken carcasses = Les plasmides IncH de souches d'Escherichia coli isolées de carcasses de poulets de chairCHASLUS-DANCLA, E; LAFONT, J. P.Applied and environmental microbiology (Print). 1985, Vol 49, Num 4, pp 1016-1018, issn 0099-2240Article

Effect of carbon dioxide flushing and packaging methods on the microbiology of packaged chicken = Effets du traitement sous dioxyde de carbone et des méthodes de conditionnement sur la microbiologie des viandes de poulet emballéesTHOMAS, Y. O; KRAFT, A. A; RUST, R. E et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1367-1371, issn 0022-1147Article

Rapid liquid chromatographic determination of clopidol in chicken muscles = Dosage rapide par chromatographie liquide du clopidol dans les muscles du pouletMTEMA, C. A; NAKAZAWA, H; TAKABATAKE, E et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 2, pp 334-336, issn 0004-5756Article

Approches combinees de genomique positionnelle (recherche de QTL) et expressionnelle (etude du transcriptome) pour identifier des genes controlant la qualite de la viande chez le pouletLE BIHAN-DUVAL, E; BERRI, C; PITEL, F et al.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 117-122, issn 0241-0389, 6 p., HSConference Paper

Residual nitrite concentration and total plate counts in white and dark chicken patties = Concentration en nitrite résiduel et charge bactérienne totale des pâtés de viande blanche ou sombre de pouletBUSHWAY, A. A; JEN, K. W. C.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 2, pp 119-121, issn 0362-028XArticle

Effects of antemortem injected crude papain in chicken muscle = Effets de la papaïne brute injectée ante mortem, dans les muscles de pouletBROOKS, B. A; KLASING, K. C; REGENSTEIN, J. M et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1370-1374, issn 0022-1147Article

Performance of crossbred chickens for tandoori preparation = Performances de poulets hybrides pour la préparation de tandooriKESHRI, R. C; SHARMA, R. P; SHYAMSUNDER, G et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1984, Vol 21, Num 4, pp 245-246, issn 0022-1155Article

Effects of Inhibitors on the Synergistic Interaction between Calpain and Caspase-3 during Post-mortem Aging of Chicken MeatLIN CHEN; XIAN CHAO FENG; WAN GANG ZHANG et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2012, Vol 60, Num 34, pp 8465-8472, issn 0021-8561, 8 p.Article

Baseline Data from a Belgium-Wide Survey of Campylobacter Species Contamination in Chicken Meat Preparations and Considerations for a Reliable Monitoring ProgramHABIB, Ihab; SAMPERS, Imca; UYTTENDAELE, Mieke et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2008, Vol 74, Num 17, pp 5483-5489, issn 0099-2240, 7 p.Article

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